Efter at Fauci sagde, at han ikke er overrasket over, at Trump fik COVID-19, kalder præsident topsygdomsekspert en 'katastrofe'

2020-10-20

Præsident Donald Trump sprængte Dr. Anthony Fauci, regeringens førende ekspert i smitsomme sygdomme, som en "katastrofe" mandag, en dag efter at Fauci sagde i et interview, at det ikke kom som et chok for ham, da præsidenten testede positivt for COVID-19, fordi Trump undgik regelmæssigt brugen af ​​masker "som en erklæring om styrke."

”Folk er trætte af at høre Fauci og alle disse idioter,” sagde Trump.

Senere mandag udsendte præsidenten også entweet kritiserer Fauci. 

En dag tidligere var Fauci blevet spurgt i enCBS News "60 minutter" interviewhvis han blev overrasket, fik præsidenten coronavirus.

”Absolut ikke,” svarede Fauci.

"Jeg var bekymret for, at han skulle blive syg, da jeg så ham i en fuldstændig usikker situation med overfyldt - ingen adskillelse mellem mennesker og næsten ingen iført en maske," sagde han med henvisning tilWhite House Rose Garden begivenhedhvor Trump nominerede dommer Amy Coney Barrett til højesteret. "Da jeg så det på tv, sagde jeg: 'Åh godhed. Intet godt kan komme ud af det, det skal være et problem.' Og så viste det sig at være en supersprederbegivenhed. "

Under et konferenceopkald med hans kampagnemedarbejdere mandag sagde Trump, at Fauci smider en "bombe" hver gang han går på tv, men det ville være "en større bombe, hvis du fyrer ham. Denne fyr er en katastrofe."

Trump tilføjede, at folk ikke ønsker at høre om pandemien og siger "bare lad os være i fred" til folkesundhedseksperter som Fauci, der har fungeret som direktør for National Institute of Allergy and Infectious Diseases siden 1984.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy